Acquitted

Series

Acquitted

None

Genres

Cast

Ingar Helge Gimle, Jamie Hayden, Lena Endre, Nicolai Cleve Broch, Synnøve Macody Lund, Anne Marit Jacobsen, Ellen Dorrit Petersen, Susanne Boucher

Rating

Rating not available

Year

None

Season
In this episode...
Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord.
In this episode...
Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. episodeSynopsis: Aksel vil ikke gi seg uten kamp for å få aksjemajoriteten i Solar Tech. Flere og flere mennesker i den lille byen begynner å se verdien av å holde hjørnesteinsbedriften i live heller enn å holde gammelt nag mot Aksel.
In this episode...
Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Aksel er nødt for å bli værende i Lifjord inntil han har funnet en ny leder for Solar Tech etter at Eva bestemmer seg for å forlate selskapet. Dette fører til en konflikt i Hansteen-familien, og Lars lojalitet til sin mor testes da han blir tilbudt stillingen som Administrerende direktør. Aksel forstår at moren og broren har hatt det tøft i tiden etter han forlot Lifjord, og forsøker å gjøre opp for det gamle. Tonje virker til å være Aksels eneste venn i den lille bygda.
In this episode...
Aksel må sjonglere sitt forhold med Tonje når Angeline og sønnen Tim kommer til Lifjord. Han blir nødt til å fortelle sin kone om Karine og sin fortid, men unngår å si hele sannheten. Forretningene går bra for Solar Tech, men når Lars begår en stor tabbe blir Aksel nødt for å be Angeline om hjelp, noe som får Tonje til å føle seg overflødig. Eva bruker sine kontakter til å få tak i gamle saksmapper. Hun er bestemt på å finne noe politiet har oversett som kan være nok til å gjenoppta saken mot Aksel.
In this episode...
Angeline tror ikke lenger på at Aksel er uskyldig, og for at han skal klare å overbevise henne trenger han Tonjes hjelp. Angeline tror ikke lenger på at Aksel er uskyldig, og for at han skal klare å overbevise henne trenger han Tonjes hjelp.
In this episode...
Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Angeline ønsker at de forlater Lifjord, men etter å ha mottatt avslørende bilder av Karine vil Aksel bli igjen og oppta jaken på morderen. Degang har startet å gjøre kutt i Solar Tech, og Lars blir nødt til å si opp vennene sine. Eva forsøker fortsatt å bygge en ny sak mot Aksel, og denne gangen er det Tonjes vitnemål hun stiller seg tvilende til. Jo mer Aksel leter etter Karines morder, desto mer sås det tvil om hans egen uskyld.
In this episode...
Aksel leter fortsatt etter personen som tok nakenbilder av Karine, og hans mistanker rettet mot Per Olav blir enda større når han finner ut at han er voldelig mot kjæresten Åse. Erik vil rømme med henne og Aksel sier han kan hjelpe til med penger mot at Åse vitner mot Per Olav. William og Ingers planer om å utvide hotellet er i gang med Eva på laget.
In this episode...
Aksel finner ut at flere har løyet til han om detaljene rundt hva som skjedde natten Karine ble drept. Han mistenker seg selv som morderen og er bestemt på å forlate Lifjord, men for sønnens skyld velger han seg for å tro på siden egen uskyld. Eva og Kristoffersen gjennomfører DNA testen.
In this episode...
Aksel Borgen ble som tenåring frikjent for drapet på kjæresten, Karine. Han returnerer ikke før 20 år senere. Hans hjemkomst minner folk på det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent, men likevel dømt. Politiet leter etter Aksels blodige t-skjorte fra 20 år tilbake. Han kan fortsatt ikke huske noe fra drapsnatten, men tilstår likevel ugjerningen. Saken tar en forbausende vending når en uventet person angir seg selv til politiet for drapet. Evas oppførsel byr på frustrasjon og bekymring for familien.
In this episode...
Aksel forsoner seg med sin fortid og hjembyen når Angeline vender tilbake til Lifjord. Tonje og Aksel fortsetter sin affære, og han innser at han blir nødt for å velge mellom to liv. Etter en uventet tilståelse og et overraskende DNA testresultat, er politiet sikre på at de har funnet morderen. Eva derimot føler at det er noe som ikke riktig stemmer.